Galaxy Unpacked: S22 en het definitieve einde voor de Note?

Samsung heeft de eerste uitnodigingen verstuurd voor het Galaxy Unpacked event waar de Koreaanse fabrikant de nieuwste Galaxy S22-series gaat presenteren. Daarop staan, behalve de letter ‘S’ in het Samsung lettertype, de datum van de presentatie: woensdag 9 februari. Vooralsnog staat alleen een online event gepland dat om 16u00 Nederlandse tijd begint. Details over de twee, of drie, nieuwe Galaxy S22 modellen worden uiteraard nog niet gegeven, maar voor de échte fans heeft Samsung in de VS wel alvast een pre-pre-order optie. Daar kunnen zowel de nieuwe Galaxy smartphone als Tablet – die binnenkort ook verwacht worden – gereserveerd worden.

De afgelopen weken is de geruchtenstroom rond de Galaxy S22 behoorlijk op gang gekomen. Notoire lekbron @Evleaks claimde te weten dat er ook dit jaar weer een standaard, plus en ultra uitvoering van de S-series zullen verschijnen. Daarnaast wordt ook veel gespeculeerd over het mogelijke einde van de Galaxy Note, die dan op zou gaan in het Ultra model van de S22. Die speculatie werd enkele dagen geleden door Samsung zelf verder aangewakkerd met toen de fabrikant haar eerste eigen Galaxy Unpacked teaser publiceerde, met daarin een duidelijk ode aan de Note. En dan in het bijzonder ook de mededeling dat, ondanks dat er in 2021 geen nieuwe Note verschenenen is, Samsung de Note fans niet vergeten is. Over twee weken weten we het zeker.

Samsung heeft de eerste uitnodigingen verstuurd voor het Galaxy Unpacked event waar de Koreaanse fabrikant de nieuwste Galaxy S22-series gaat presenteren. Daarop staan, behalve de letter ‘S’ in het Samsung lettertype, de datum van de presentatie: woensdag 9 februari. Vooralsnog staat alleen een online event gepland dat om 16u00 Nederlandse tijd begint. Details over de…

Samsung heeft de eerste uitnodigingen verstuurd voor het Galaxy Unpacked event waar de Koreaanse fabrikant de nieuwste Galaxy S22-series gaat presenteren. Daarop staan, behalve de letter ‘S’ in het Samsung lettertype, de datum van de presentatie: woensdag 9 februari. Vooralsnog staat alleen een online event gepland dat om 16u00 Nederlandse tijd begint. Details over de…