​Dit is wat je kunt doen met een Chromecast

Google schijnt te werken aan een nieuwe Chromecast. We zijn benieuwd wat het bedrijf voor veranderingen in petto heeft, want Chromecast kan al een heleboel. Dit zijn de mogelijkheden met de handige dongel van Google.
Dingen streamen op je televisie
Een Chromecast is een soort mini-kastje dat je aan je televisie hangt. Je plugt hem in via de HDMI-poort van je televisie, maakt verbinding met je wifi en je kunt vervolgens vanaf je smartphone content streamen naar je televisie. Denk bijvoorbeeld aan Netflix, Discovery+ of Videoland. Je hebt voor deze streamingdiensten wel een abonnement nodig en de app op je smartphone. Verder kun je dan gewoon de series kijken die je normaal op je telefoon kijkt, maar dan in het groot op de televisie. Dit is verreweg de meest gebruikte manier om Chromecast in te zetten.

Google schijnt te werken aan een nieuwe Chromecast. We zijn benieuwd wat het bedrijf voor veranderingen in petto heeft, want Chromecast kan al een heleboel. Dit zijn de mogelijkheden met de handige dongel van Google. Dingen streamen op je televisie Een Chromecast is een soort mini-kastje dat je aan je televisie hangt. Je plugt hem…

Google schijnt te werken aan een nieuwe Chromecast. We zijn benieuwd wat het bedrijf voor veranderingen in petto heeft, want Chromecast kan al een heleboel. Dit zijn de mogelijkheden met de handige dongel van Google. Dingen streamen op je televisie Een Chromecast is een soort mini-kastje dat je aan je televisie hangt. Je plugt hem…